ثبت درخواست فوری
  • نام و نام خانوداگی
  • شماره تماس
    انتخاب تاریخ
  • تماس فوری با ما
  • کافیست خدمت مورد نیاز خود را ثبت کنید و منتظر تماس کارشناسان ما بمانید.

loader
لطفا صبر کنید
ساکشن بیمار

بیمارانی که در بخش های بیمارستان مانند آی سی، سی سی یو، آی سی یو جراحی قلب و حتی در منزل بستری هستند و توانایی خروج خلط از ریه ها را ندارند در معرض آسیب های تنفسی می باشند، از این رو انجام خدمات ساکشن تراپی در منزل می تواند برای آن ها بسیار مفید و حائز اهمیت باشد، مرکز درمان نو با دارا بودن تجهیزات کافی و پرستاران آموزش دیده خانم و آقا می تواند در این شرایط به کمک این بیماران بیایید، چرا که مهم ترین عامل برای بقای هر فرد وجود تنفس های موثر و اکسیژناسیون سیستمی می باشد، با ما تا انتهای مطالب همراه باشید تا هر آن چیزی که شما برای ساکشن بیمار در منزل را نیاز دارید خدمتتان ارائه نماییم.

call

مراحل ثبت درخواست در سامانه درمان نو

افتخار میکنیم که با خدمات دهی خوبی که داریم، توانسته ایم رضایت شما را جلب نماییم. همیشه در حال بالا بردن کیفیت خدمات و تعداد سفیران درمان نو هستیم تا اعتماد شما را جلب نماییم.
ثبت درخواست من
  • ثبت درخواست ثبت درخواست
    در ابتدا درخواست خود را از طریق فرم یا تماس تلفنی ثبت می‌کنید.
  • هماهنگی زمان مراجعه هماهنگی زمان مراجعه
    کارشناسان ما با شما تماس گرفته و پس از هماهنگی درخواست شما نهایی می‌شود.
  • اعزام همکاران ما اعزام همکاران ما
    نیروی متخصص به منزل یا محل کار شما اعزام شده و اقدامات لازم را انجام می‌دهد.
  • دریافت نتایج آزمایش دریافت نتایج آزمایش
    در صورت وجود آزمایش نتیجه از طریق کارشناسان ما خدمت شما ارسال میشود.
نیاز به مشاوره داری ؟ ثبت درخواست فوری

ساکشن ریه در منزل

ساکشن ریه در منزل

آیا تا به حال به این فکر کرده کرده اید که بیمارانی که قادر به سرفه کردن موثر و خارج کردن ترشحات و خلط خود نیستند چگونه این کار را در بخش های مهمی مثل آی سی یو بیمارستان انجام می دهند؟ یا اینکه تا به حال به این فکر کرده اید اگر بیماری به دنبال سکته مغزی، بیماری کرونا یا عفونت های حاد ریه که قادر به تنفس های طبیعی خود نبوده و برای اون لوله گذاری مثل اینتوبه کردن یا تراکئوستومی قرار داده اند، چگونه می تواند ترشحات و عفونت ریه خود را تخلیه کند؟ در این مطلب با ما همراه باشید تا در مورد ساکشن، انواع ساکشن، ساکشن بیمار در منزل، ساکشن بیمار کرونایی، ساکشن عفونت ریه در منزل و حتی ساکشن بیمار تراکئوستومی بیشتر بدانیم و در صورت درخواست این پروسیجر بتوانید در کوتاه ترین زمان ممکن درخواست خود را به مرکز پرستاری در منزل درمان نو اعلام نمایید، همچنین شما عزیزان برای انجام خدمات هم زمان مانند خدمات پرستاری در منزل که ساکشن ریه در منزل نیز زیرشاخه آن است نیز می توانید اعلام درخواست نمایید.

ساکشن بیمار در منزل چگونه خدماتی است؟

ابتدا بیایید در رابطه با معنای ساکشن بیمار طبق اسناد منتشر شده در وبسایت فیزیوپدیا:

Introduction. Suctioning is 'the mechanical aspiration of pulmonary secretions from a patient with an artificial airway in place'. The procedure involves patient preparation, the suctioning event(s) and follow-up care

که معنای آن به شرح: "ساکشن عبارت است از آسپیراسیون مکانیکی ترشحات ریوی از یک بیمار با راه هوایی مصنوعی در جای خود. این روش شامل آماده سازی بیمار، رویداد(های) ساکشن و مراقبت های بعدی است." می توان متوجه شد که منظور از ساکشن بیمار در منزل فرآیندی است که طی آن کارشناس پرستاری با استفاده تجربیات و آموزش های ارائه داده شده اقدام به پاکسازی ترشحات و خلط گلو بیمار می کند، این خدمات هم برای نوزاد و هم برای بزرگسالان قابل ارائه و اجرا می باشد، انجام ساکشن در منزل به منظور بهبود کیفیت تنفسی بیمار و جلوگیری از عفونت های احتمالی برای او انجام می شود، بیماری که دچار زجر تنفسی شده است، یا اینکه به دنبال ضعف عضلات توانایی خارج کردن خلط از گلو و حلق و نای خود را ندارد از ساکشن برای خارج نمودن ترشحات اضافی از این مجرا استفاده می شود.

انواع ساکشن حلق و ریه در خانه

انواع ساکشن چیست؟

از آن جایی که بسیاری از کاربران درخواست های متعددی را جهت انجام ساکشن در منزل اعلام می نماید ما لازم دانستیم در رابطه با ساکشن حلق و ریه در منزل برایتان اطلاعات مفیدی را لیست نماییم، برای انجام ساکشن بیمار در منزل 5 راه کار وجود دارد که از مهم ترین آن ها می توان به:

ساکشن دهانی

ساکشن دهانی یکی از انواع ساکشن بیمار در منزل است که با استفاده از آن می توان ترشحات مایع، نیمه جامد و حتی باقی مانده غذا ها که توانایی بلع از سوی بیمار وجود ندارد را از این طریق خارج سازی نمود، در بسیاری از موارد ساکشن دهانی می تواند به فرد کمک نماید تا از ابتلا به آسپیراسیون جلوگیری نمود.

ساکشن بینی

از ساکشن بینی برای پاکسازی مجرای بینی و انتهای حلق استفاده می شود، این نوع ساکشن توسط کارشناس پرستاری و با لوله نلاتون ساکشن انجام می شود، معمولا در جراحی ها و پس از آن از این نوع ساکشن استفاده می شود.

ساکشن حلق

استفاده از ساکشن حلق و گلو برای پاکسازی و تمیزسازی مجرای گلویی استفاده می شود، ساکشن حلق در بیمارانی که دچار علائم خونریزی در حلق هستند می تواند بسیار کارآمد و مناسب باشد تا مجرای خروجی تنفس آن ها آزاد سازی گردد، در بیمارانی که تحت اینتوباسیون تنفسی هستند نیز می توان برای پاکسازی ترشحات فوق کاف لوله تراشه از ساکشن حلق استفاده نمود.

ساکشن عمیق

یکی دیگر از راه کار های موثر برای پاکسازی مجرای تنفسی و ریه در بیمارانی که دچار ترشحات زیاد در مجرای گریوی خود هستند استفاده از ساکشن عمیق می باشد، ساکشن عمیق می تواند توسط ایروی دهانی برای هدایت بهتر و بیشتر سوند ساکشن مورد استفاده قرار بگیرد.

نازوتراکیال ساکشن

یکی از موثرترین نوع ساکشن ریه و انتهای گلو و حفره بینی استفاده از ساکشن نازوتراکئال است، با استفاده از ساکشن نازوتراکئال می توان تا حدود زیادی علائم احتقان تنفسی و بینی را انجام داد، از این روش برای بیماران اینتوبه که تازه اکستیوب شده اند استفاده می شود.

ساکشن تراکئوستومی

برای بیمارانی که به صورت طولانی مدت تحت تهویه تنفسی قرار دارند استفاده از ساکشن تراکئوستومی می تواند سبب ایجاد تخلیه و تهویه مناسب در این بیماران گردد، از همین رو کارشناس پرستاری برای دریافت خدمات ساکشن ریه در منزل می تواند درخواست خدمات ساکشن تراکئوستومی را اعلام نماید.

استفاده از ایروی در ساکشن خلط گلو در منزل

استفاده از ایروی در ساکشن حلق و گلو

همان طور که در مطالب بالا در رابطه با ایروی توضیحاتی دادیم، این وسیله یک وسیله نیمه U شکل بوده که از طریق دهان فرد گیرنده خدمت وارد دهان وی شده، نحوه وارد کردن آن ابتدا به دلیل آناتومی محصول برعکس و به کام می باشد و در نهایت به حالت عادی برگشته و در دهان فیکس می شود، در ادامه با وارد کردن سوند ساکشن به داخل ایروی دسترسی به مجرای نای با سرفه کردن بیمار میسر می گردد، روش استفاده از ایروی در ساکشن بیمار در منزل یک روش بسیار موثر در خارج کردن ترشحات، عفونت مجاری تنفسی بیمار می باشد و به تنفس های طبیعی بیمار بسیار کمک می نماید.

طریقه ساکشن بیمار در منزل به چه صورتی است؟

نحوه انجام ساکشن ریه در منزل دارای نکات مهم و حیاتی است که باید فرد دهنده خدمت به طور قطع و جدی به آن ها توجه نماید و شما نیز به عنوان گیرنده خدمت یا همراه بیمار باید آن ها را بدانید تا فرآیند انجام ساکشن بیمار در منزل به بهترین حالت ممکن انجام گردیده و عالی ترین نتیجه حاصل گردد، از این رو قصد داریم در این مطلب در رابطه با روش صحیح ساکشن بیمار در منزل علمی مطالب مفیدی برای شما قراردهیم، همچنین در صورتی که تمایل به تخلیه جرم گوش در منزل خود را دارید می توانید با اپراتور های ما در تماس باشید تا در کوتاه ترین زمان ممکن اعزام پرستار سیار به منزل شما را فراهم نماییم، اصول صحیح ساکشن کردن بیمار در منزل به  17 مورد تقسیم می شود که به شرح زیر است:
  • شستشوی دست ها و هندراپ کردن قبل از انجام ساکشن >> یکی از مهم ترین کار هایی که در ساکشن باید رعایت نماییم اصل شستشوی دست و هندراپ کردن قبل از ساکشن است، انتقال عفونت از دست نسبت به سایر عوامل حدود 90% است.
  • پوشیدن استریل لوازم حفاظت فردی >> لوازم حفاظت فردی ابزاری هستند که جهت جلوگیری از آسیب به فرد دهنده خدمت استفاده می شوند، این ابزار هم به بیمار و هم به پرستار کمک می کند تا کمترین آسیب میان این دو منتقل گردد، از وسایل حفاظت فردی می توان به: عینک، کلاه، دستکش استریل، گان و شیلد صورت نام برد.
  • آماده کردن تجهیزات ساکشن >> اتصالات لوله ساکشن به ساکشن پرتابل، وجود فینگر تیوب (رابط) استریل و سوند ساکشن را چک می کنیم.
  • هیپر اکسیژنه کردن بیمار یا دادن اکسیژن به بیمار >> در صورتی که بیمار اینتوبه یا تراکئوستومی باشد، از دادن اکسیژن 100% استفاده می نماییم، در صورتی که بیمار ماسک اکسیژن دریافت می کند تا 2 دقیقه اکسیژن مستقیم به او می دهیم، این امر باعث می شود تا حین انجام ساکشن، بیمار دچار کمبود اکسیژن حاد نشود.
  • تنظیم فشار ساکشن >> در این مرحله باید فشار ساکشن را تنظیم نماییم، فشار ساکشن به طور استاندارد باید 80 تا 120 میلی متر جیوه باشد تا آسیب شدید و جدید به مخاط و عروق خونی مجاری وارد ننماید.
  • آماده سازی آمبوبگ >> حتما از آماده سازی آمبوبگ در حین ساکشن چه بیمار اینتوبه باشد و چه تراکئوستومی باشد و چه تنفس طبیعی داشته باشد غافل نشوید، گاها نیاز است از آمبوبگ برای هیپر ونتیله (دادن تنفس های زیاد) کردن و یا اکسیژن رسانی بیشتر کمک بگیریم.
  • وارد کردن ایروی Airway >> اگر بیمار اینتوبه اشد یا تراکئوستومی باشد که مستقیم وارد لوله می شویم و نیاز به ایروی نمی باشد، ولی در صورتی که بیمار تنفس خود به خودی و غیر دستگاه دارد، حتما باید از طریق ایروی مسیر را باز کرده و وارد مجرا شویم.
  • اطمینان از ورود به نای یا تراشه >> اگر از ایروی استفاده می نماییم مطمئن شویم که وارد تراشه یا همان نای شده ایم، برای این کار بهتر است عرض صورت بیمار را اندازه زده و به صورت تخمینی وقتی سوند ساکشن به انتهای ایروی رسید و بیمار تحریک به سرفه شد وارد نای شویم، در بیماران اینتوبه و تراکئوستومی در هر صورت با وارد شدن با ساکشن تیوب وارد نای خواهیم شد.
  • اطمینان از مقاومت کارینا یا محل دوشاخه شدن لوله نای >> با وارد کردن سوند ساکشن به داخل از یک جایی به بعد، دیگر سوند ساکشن به داخل نمی رود، این همان نقطه ای است که نای به دو راه تبدیل می شود یک راه به ریه راست و راه دیگر به ریه چپ، زمانی که حس کردیم به مقاومت رسیده ایم 1 سانتی متر سوند ساکشن را بیرون می کشیم.
  • دورانی ساکشن کنیم >> از مهم ترین آیتم های ساکشن کردن ساکشن به روش دورانی است، در این روش به صورت دورانی و در یک جهت سوند ساکشن خود را مکش دار از مجرا بیرون می کشیم، در صورت هر گونه نیاز به ویزیت متخصص ریه در منزل با ما در تماس باشید.
  • عدم استفاده از آب مقطر یا سرم نمکی >> به هیچ وجه از این شیوه استفاده نکنید! تحقیقات نشان داده است که با هر بار وارد کردن مایع آب مقطر یا نرمال سالین به مجرای تنفسی 30000 کلونی به ریه ها وارد می شود، برای جلوگیری از خشک شدن مخاط از نبولایزر از دستگاه بخور و مرطوب نگه داشتن مجرای تنفسی استفاده کنید تا سرم نمکی!
  • بیشتر از 15 ثانیه ساکشن ننمایید >> در بزرگسالان زمان ساکشن کردن 15 ثانیه و در کودکان نهایتا 5 الی 10 ثانیه می باشد.
  • 1 الی 3 دقیقه زمان استراحت برای بیمار >> حتما برای ساکشن کردن بعد از 15 ثانیه 1 الی 3 دقیقه تایم استراحت برای بیمار در نظر بگیرید.
  • از پوزیشن مناسب برای بیمار استفاده کنید >> سعی کنید بیمار را به حالتی بنشانید که دچار تگی نفس نگردد، مناسب ترین پوزیشن برای بیمه Semi setting با زاویه 45 درجه است.
  • ساکشن به صورت PRN >> از ساکشن کردن در صورت نیاز استفاده کنید، ساکشن یک حالت درمانی است و استفاده مکرر از آن بسیار خطرناک می باشد.
  • از لوله ساکشن با سایز مناسب استفاده نماییم >> برای محاسبه رنگ ساکشن تیوب از فرمول (عدد لوله تراشه بیمار منهای 1 ضربدر 2 استفاده کنیم) مثلا در بیمار با لوله تراشه 8 باید از ساکشن تیوب سبز با فرنچ 14 استفاده نماییم.
  • حین ساکشن چشم های بیمار را بپوشانیم >> یکی از مهم ترین اقدامات برای جلوگیری از عفونت چشم پوشاندن چشم های بیمار در حین ساکشن کردن بیمار در منزل است، ترشحات احتمال ورود به چشم های بیمار را دارند و سبب عفونت چشم ها می شوند.

آیا ساکشن ریه درد دارد

بله ساکشن ریه درد دارد و علت آن اصابت شیء خارجی به دیواره مجاری تنفسی است، اما به طور معمول کارشناسان پرستاری و پزشکان معالج در حین ساکشن بیمار از ژل لیدوکائین برای بی حس کردن موضعی نواحی تحت ساکشن استفاده می نمایند تا بیمار در حین ساکشن کردن درد کمتری را تجربه نماید، علت درد مجاری تنفسی در حین ساکشن سیستم همودینامیک این اعضاست که به هر نوع جسم خارجی واکنش داده و با استفاده از گسترش اعصاب در نقطه به نقطه این مجاری ایجاد سرفه، رفلکس گگ و موارد مشابه نیز ایجاد می گردد، در هر صورت ساکشن ریه، بینی، گلو و مجاری تنفسی از دسته خدمات درمانی و پزشکی است که با اجرای آن بیمار کمی احساس درد را تجربه می نماید.

موارد استفاده از ساکشن تراپی در منزل

موارد استفاده از ساکشن تراپی در منزل

از مهم ترین موارد استفاده از ساکشن می توان به ساکشن ترشحات در بیماران کرونایی، ساکشن خلط گلو، ساکشن راه هوایی و ترشحات آن، ساکشن ریه از دهان، ساکشن بیمار اینتوبه، ساکشن بیمار تراکئوستومی در منزل نام برد، همه هدف از ساکشن بیمار در منزل، پاکسازی راه هوایی و خارج نمودن مایع یا جسم خارجی از راه هوایی است.

آیا ساکشن ریه در منزل خطرناک است؟

سوالی که اکثر مددجویان و همراهان عزیز بیماران از ما می پرسند این است که آیا ساکشن ترشحات ریه در منزل خطرناک است؟ آیا با ساکشن کردن ریه به بیمار ما آسیب وارد می شود؟ و یا اینکه عوارض ساکشن کردن چیست؟ در این قسمت میخواهیم با هم در رابطه با عوارض ساکشن در منزل و خطراتی که می تواند بیمار را در حین ساکشن کردن توسط افراد غیر متخصص تهدید کند صحبت کنیم، همچنین شما عزیزان برای درخواست ساکشن در منزل برای بیمارتان می توانید با مرکز خدمات درمانی پرستاری پزشکی درمان نو در ارتباط باشید و درخواست پرستار کارشناس با سابقه فعالیت در ICU های معتبر تهران کنید.

فواید انجام ساکشن در خانه چیست؟

فواید انجام ساکشن در منزل

فواید انجام ساکشن ریه در منزل به ترتیب موارد زیر را شامل می شود:

  • کمک به تهویه مناسب برای بیمار
  • کمک به کاهش pco2 خون
  • کمک به تعادل اسید و باز خون
  • افزایش اکسیژن رسانی
  • کمک به خون رسانی متناسب به نیاز به بیمار
  • کاهش ترسحات
  • کنترل عفونت تنفسی
  • کاهش خطر آسیب به پارانشیم ریوی
  • کاهش آسیب های مجدد برای ریه

ساکشن خلط گلو نوزاد

ساکشن خلط گلو نوزاد

برخی از نوزادان و کودکانی که در بدو تولد دچار اختلالات ژنتیکی همانند بیماری های کاف شکاف دار، انودونتیا، املوژنز، دنتینوژنز و موارد مشابه هستند در بلع خلط خود به دلیل ترشح و عملکرد ناقص زبان و کام و فک دچار مشکل می گردند، از طرفی نوزادان سالم نیز به دلیل ساختار طبیعی بدن خود نیازمند مرطوب بودن بیشتر دهان و بینی خود هستند تا از خشکی بینی و دهان به علت تنفس با بینی رنج نبرند، و از آن جایی که نوزادان و کودمان این چنینی توانایی بلع موفق خلط و ترشحات انتهای حلق خود را ندارند از همین رو نیازمند کمک از سوی والدین خود هستند، با انجام دوره ای و اصولی همراه با آموزش های کافی فرآیند ساکشن خلط گلو کودک در منزل قابل اجرا می باشد، برای این کار شما می توانید از مهارت های متخصصان مراقبت از کودکان یعنی پرستار کودک در منزل استفاده نمایید تا این دوره پر مخاطره را به آسانی برای کودک خود سپری نمایید.

ساکشن در منزل برای بیمار اینتوبه و نکات آن

بیماران اینتوبه به علت وجود لوله تراشه در ریه آن ها که به صورت مداوم سبب تحریک ریه و ایجاد خلط در ریه می شود نیاز به انجام ساکشن در منزل در زمان های مناسب و معین دارند، این خدمات می تواند از تجمع احتمالی عفونت در ریه این بیماران جلوگیری به عمل آورد، همانطور که خدمتتان گفته شد انجام ساکشن به پاکسازی مجاری تنفسی کمک می کند و از خطراتی همانند آتلکتازی ریوی، برونشیت حاد و مزمن ریوی، پنومونی، هایپرکاپنه شدن بیمار (افزایش دی اکسید کربن خونی)، آپنه شدن ناشی از انسداد ترشحات و موارد مشابه جلوگیری می نماید، از همین رو اجرای صحیح و بدون کم و کاست آن می تواند در افزایش کیفیت تنفسی بیمار بسیار موثر و کارآمد باشد، اگر تمایل به دریافت این خدمات با مجرب متخصصان این حیطه در منزل دارید می توانید هم اکنون از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید.

قیمت ساکشن در منزل تهران

تعرفه اجرای خدمات ساکشن در منزل برای بیماران تنفسی طبق تعرفه هایی که وزارت بهداشت درمان آموزش به مراکز درمان در منزل اعلام می نماید محاسبه می گردد، قیمت ساکشن در منزل تهران 1403 به شرح زیر می باشد:

  1. هزینه ساکشن ریه در منزل با دستگاه یا ساکشن عمیق >> 1.200.000 هزارتومان
  2. هزینه ساکشن ریه و نبولایزر >> 1.500.000 هزارتومان
  3. هزینه ساکشن حلق در منزل >> 1.200.000 هزارتومان
  4. هزینه نازوتراکیال ساکشن در منزل >> 1.500.000 هزارتومان
  5. هزینه ساکشن بینی در منزل >> 1.000.000 هزارتومان
  6. هزینه هر ساعت اقامت پرستار بر بالین >> 130.000 هزارتومان

نکاتی که در رابطه با قیمت ساکسن بیمار در منزل تهران باید بدانید:

  • هزینه ایاب و ذهاب برای ساکنان محترم 22 منطقه استان تهران رایگان است اما برای اهالی محترم خارج از 22 منطقه با توجه به نرخ تاکسی اینترنتی محاسبه می شود.
  • اگر بخواهید از خدمات هم زمان مانند تزریق سرم در منزل بهره مند شوید می توانید ابتدا استعلام در رابطه با هزینه وصل سرم در منزل را از اپراتور ها پرسوجو نموده و سپس درخواست خدمات را به اپراتور ها جهت انجام اعلام نمایید.
  • برای کاهش هزینه های ساکسن در منزل می توان از قبض یا فاکتور بیمه استفاده نمود.
  • تجهیزات مصرفی همانند سوند نلاتون ساکشن، فینگر تیوب، دستکش و غیره طبق تعرفه مصوب داروخانه محاسبه و به شما اعلام خواهد شد.

عوارض انواع ساکشن حلق و ریه در خانه

استفاده از ساکشن حلق و ریه در خانه همانند سایر خدمات درمانی دارای عوارضی می باشد که نمی توان از آن چشم پوشی نمود، از مهم ترین عوارض ساکشن در منزل طبق اسناد منتشر شده در وبسایت www.ncbi.nlm.nih.gov می توان به:

Suctioning can stimulate the vagal nerve, predisposing the patient to bradycardia and hypoxia. Hypoxia can be profound from occlusion, interruption of oxygen supply, and prolonged suctioning. Mucosal trauma, physical injuries, and bleeding can result from blunt or penetrating trauma

که ترجمه آن نیز: "ساکشن می تواند عصب واگ را تحریک کرده و بیمار را مستعد برادی کاردی و هیپوکسی کند. هیپوکسی می تواند از انسداد، قطع اکسیژن و ساکشن طولانی مدت عمیق باشد. ترومای مخاطی، صدمات جسمی و خونریزی می تواند ناشی از ترومای نافذ یا نافذ باشد." اشاره نمود، البته هایپوکسمی که بیمار در انجام ساکشن تحمل می کند می تواند بر عملکرد قلب و مغز نیز بسیار تاثیر گذار باشد، از طرفی ایجاد سپسیس در خون و عفونت تنفسی نیز از دسته دیگر می باشد.

موارد نیاز به ساکشن ریه در منزل

ساکشن ریه در منزل با توجه به نیاز و شرایط بیمار باید انجام شود، این پروسیجر را یک روش درمانی می دانند و استفاده از ان نیز باید طبق پروتکل درمانی صورت بپذیرد، از مهم ترین مواقعی که بیمار به ساکشن نیاز دارد می توان به:

  1. صدای خس خس از ریه بیمار
  2. ترشحات زیاد تنفسی
  3. ترشح زیاد از دهان بیمار
  4. خونریزی از دهان بیمار
  5. بسته شدن مجرای تنفسی
  6. کاهش سطح اکسیژن یا spo2
  7. افزایش pco2 خون به دلیل عدم تهویه مناسب
  8. تنفس سخت
  9. تنگی نفس
  10. کاهش سطح هوشیاری
  11. آسپیراسیون تنفسی

ساکشن در منزل تهران شبانه روزی

ساکشن ریه در منزل تهران

شما عزیزان حالا که با تمام آیتم های ساکشن بیمار در منزل آشنایی پیدا کردید و دیدید چه ویژگی های مثبت در انجام این تکنیک و چه عوارض احتمالی که با انجام آن توسط پرسنل کارشناس به حد صفر خواهد رسید، جهت درخواست ساکشن خلط گلو در منزل تهران شبانه روزی می توانید با شماره تماس های درج شده در سایت تماس حاصل بفرمایید، لازم به ذکر است که این خدمات به صورت 24 ساعته و شبانه روزی بوده و کل مناطق استان تهران از شمال تهران تا جنوب تهران، غرب تهران تا شرق تهران و حتی مناطق حاشیه ای مانند: بومهن، رودهن، لواسان، جاجرود، شهریار، اسلامشهر، یافت آباد، شهر ری، ورد آورد، گرم دره، ورامین، قرچک، احمد آباد، فیروزکوه، آبعلی و غیره را شامل می گردد، فقط کافی است جهت ثبت درخواست خود به شماره تماس های مندرج در سایت رجوع کرده و درخواست خود را ثبت نمایید.

ساکشن بیمار در منزل شمال تهران

مناطق شمال تهران و محله های: الهیه، شمیرانات، امام زاده صالح، زرگنده، شریعتی، اختیاریه، دروس، جردن، قلهک، فرشته، زعفرانیه، ونک، میرداماد، دارآباد، دربند، جماران، سوهانک، پاسداران، نیاوران، شمیرانات، تجریش، ولیعصر، پارک وی، پل رومی، ولنجک، نلسون ماندلا، قیطریه، اوین، درکه، اندرزگو، ازگل، مینی سیتی و غیره می توانند برای بهره مندی از خدمات ساکشن ریه بیمار در منزل شمال تهران با این مرکز تماس حاصل فرمایند.

ساکشن بیمار در منزل غرب تهران

مناطق غربی و محله های: ستارخان، صادقیه، شهرک غرب، جنت آباد مرکزی، جنت آباد شمالی، جنت آباد جنوبی، چیتگر، کوهک، دریاچه خلیج فارس، پونک، سیمون بولیوار، باغ فردوس، آیت الله کاشانی، سعادت آباد، بلوار فردوس، سه راه تعاون (شهر زیبا)، گیشا، مرزداران، آزادی، استاد معین، شهر آرا، تهران ویلا، توحید، فاطمی، کوی نصر، جلال آل احمد، شهران، گرم دره، ورد آورد، شهرک اکباتان، تهرانسر، دهکده المپیک و غیره می توانند جهت از خدمات ساکشن خلط گلو در منزل غرب تهران استفاده نمایند، همچنین شما می توانید جهت اعزام نیروی کارشناس جهت انجام خدمات پزشکی و پرستاری با این مجموعه در تماس باشید.

ساکشن بیمار در منزل شرق تهران 

مناطق شرق تهران و اهالی محترم محله های: تهرانپارس، هفت حوض، نارمک، هنگام، فلکه های اول تا چهارم تهرانپارس، قنات کوثر، لشگر، استخر، پروین، رسالت، سیدخندان، امام حسین، پیروزی، حکیمیه، وحیدیه، مجیدیه، بومهن، رودهن، پردیس بومهن، نبرد، تسلیحات، سبلان جنوبی، سبلان شمالی، جشنواره، گلبرگ، دردشت، سراج، باقری و غیره می توانند جهت انجام خدمات ساکشن تراپی در منزل از درمان نو درخواست کمک بنمایند.

ساکشن بیمار در منزل جنوب تهران 

اهالی محله های انقلاب، امام خمینی، بهارستان، میدان حر، بازار بزرگ، پانزده خرداد، سهروردی، مطهری، آذرببایجان، سلسبیل، کمیل، کارون، خوش، آذربایجان، طوس، شهر ری، شهریار، قرچک، ورامین، قلعه نو، پاکدشت، جی، فلاح، شمشیری، مهرآباد جنوبی، شادآباد، شهرک آزادی، خزانه، شوش، مولوی، راه آهن، شهرک راه آهن، شهرک شریعتی، بوستان ولایت، بریانک، جوانمرد قصاب، دروازه غار، نازی آباد، یاخچی آباد می توانند جهت بهره مندی از این فرآیند با این مرکز در تماس باشند.

faq

سوالات متداول

نیاز به کمک داری ؟ ما به سوالات شما پاسخ داده ایم

به طور کلی به ازای هر 15 ثانیه باید 30 ثانیه به بیمار استراحت داد و نهایتا 2 دقیقه.

از زمان تماس با اپراتور ها نهایتا تا 30 دقیقه اپراتور به بالین شما خواهد رسید.

هزینه ساکشن بیمار در منزل طبق تعرفه وزارت بهداشت می باشد، جهت اطلاع تماس حاصل نمایید.

پرسش و پاسخ درمان نو

اگر سوالی در ذهن دارید یا نظری دارید از طریق فرم زیر ارسال کنید

loader
لطفا صبر کنید
مشاوره
فوری
÷